Rezervoni dhe blini biletën tuaj përpara të gjithëve!


Biletat dalin në shitje mbas datës 2 Prill 2019, por vetëm nëpërmjet kësaj faqeje keni mundësinë për t’i blerë përpara të gjithëve.

Plotësoni formularin më poshtë dhe do të jeni ndër të parët që do të zgjedhin vendet në sallën e koncertit. Çmimet e biletave janë: 5000 lekë, 3500 lekë dhe 2000 lekë.

Pasi të kemi marr të dhënat tuaja, do ju telefonojmë për të kryer procedurat përkatëse. Ju lutemi të konfirmoni email-in dhe telefonin tuaj!

Për më shumë informacion, ju ftojmë të na dergoni mesazh ose whatsapp në:

+355 69 800 6868


 
 
 

Live_in_Tirana-Facebook-Cover-Generic-0717-R1.jpg
 

PAST EVENTS

 
Il Grande Viaggio Insieme - Tirana 2017

IL GRANDE VIAGGIO INSIEME - TIRANA 2017

Sheshi Nënë Tereza. 3-4 Qershor 2017. 19:00. Special guests: Portokalli. Olen Cesari. Peppe Vessicchio.


OLEN CESARI & ICO

Pallati i Kongreseve. 19-20 Prill 2017. 19:00. Special guests: Inva Mula, Carlos Paz, Lavinia Mancusi.