Olen Cesari - Live in Tirana 2019. 22-23 Prill 2019.
 

Filluan shitjet e biletave ne publik!

Biletat shiten te Biletaria e Pallatit të Kongreseve (hyrja e pasme)
Orari: 09:00 deri në 21:00

Ju ftojmë të na ndiqni në Facebook për informacione dhe lajme të mëtejshme në lidhje me koncertin.